Thoughts of a XY

Jag kryper ner under mitt varma täcke, sträcker mig och slår till ljusknappen - drar ett djupt andetag och känner hur hela jag slappnar av i sängen under utandningen. Men sen händer det något, på 3 sekunder så har min hjärna gått igenom tankar och minnen som inte ens hade hunnit komma upp på 3 timmar - Mina tankar går verkligen bananer !?
Och inatt var inget undantag, utan jag fick panik, kastade av mig täcket och sprang till datorn som jag nyss stängt av skärmen på.. Jag fumlar och famlar bland tagenterna i mörkret, fortfarande panikslagen och inom en minut så har jag krashlandat din blogg.
Jag vet inte varför detta hände,men min hjärna gick berserkar-gång och bestämde sig för att faktiskt läsa igenom det, vilket jag inte gjort ordentligt innan. Skärmen lyser upp rummet där jag sitter och känner hur mitt hjärta stressar igenom vartända slag det tar, precis som om det längtar efter att se det sista slaget slå. Jag läser och jag läser, bara för att komma fram till samma sak efter varje sida...Vad i helvete håller jag på med !? - jag vet att allting kvittar, och att det är saker som jag egentligen inte vill veta, men ändå - jag kunde inte sluta kändes det som. Finns det Rehab för nyfikenhet egentligen ?
Jag vet mycket väl vart jag står just nu, och det är inget jag ångrar, inget jag tar för givet - men vet att det kan tolkas så av många.
Saken är väl den att jag kommer aldrig fatta om jag står rätt, även om jag vill eller inte - och även om allt inom mig säger att det är rätt just nu, för denna minuten, timmen, veckan - så kommer min hjärna alltid gå på högvarv klockan 02.00 och senare.
Min hjärna borde fan få O.B tilläg tycker man.

Ha de


Like a broken soul-missile, penetrating every corner of my mind..

" Är det egentligen sorligt, eller känns det bara sorligt för att det inte är det ? "
Okej, här skrev man just ett lagom långt, ganska medelviktigt meddelande på msn, och tror ni det går att skicka ? nej...
Och egentligen så pallar jag inte skicka sms, även om jag kunde - men jag vet ej, det känns...för personligt, eller påträngande kanske är rätt ord ? skit samma, Esc är redan nertryckt.

Utöver detta så är faktiskt allt redigt chill, även om hon faktikst ringde igår och gav mig anfall i luren..liksom när ska människan lära sig att lyssna? ÅH!? Och även om jag måste gå upp ur en varm säng varje morgon, så är det bara två dagar kvar ( med denna inräknad ) och sen är det lov, ett helt jävla lov att sova bort :D skönt !
Och sen tillbaks till skolan, där det är evigt chillande, rediiiiit gött äre :D
Även om det är sista året...och jag har ngra streck som måste jobbas upp.. Äh,vem fan försöker jag lura, jag kommer inte ta studenten i år.
Men om jag nu skulle råka lyckas, av rent misstag då såklart - så får ni gratulera mig extra mycket,för jag förtjänar det..
Rättare sagt, jag förtjänar en miljon kronor, ett hus vid stranden, en fin bil och ett års förbruk av Bolognese + ananas och vitlökssås bredvid från San Marino ( eller Rhodos ) . Men med tanke på att jag inte har ett körkort än ( och även om Pelle tjatar och hoppas så känns det som om det kommer ta ett bra tag till ) och ett helt år med bara pizza och Coca cola för en miljon kommer göra mig ganska så tjock, så har jag bara huset kvar om ett år, för bilen kan vi som sagt glömma, för liksom hur ofta är det någon som väger 136 kilo som tar körkort ? Kommer fan vara glad ens om ja kan komma in i bilden för att lyssna på radio. Och kan en fet,arbetslös man i eget hus vid stranden få några brudar ? Ja kanske,men fan inga smala och snygga, kanske mulliga och söta som bäst men ändå. Och varför skulle jag vilja ha ett hus vid standen egentligen, jag hatar fan att bada i havet !?
Äh,ge mig en båt ist, så jag bara kan ligga ute på havet med någon och knäcka en bira i solen.. Livet.

Nä men för en stund just nu så har jag en konstig känsla av att allt kommer att lösa sig,eller det mesta iallafall.
Det återstår att se, men vad det än är för känsla, så är det obehagligt för jag är inte ett dugg van vid den.

Ha det


Livstids Teori nr.1

Teori nr 1:

Begreppen "Tycka om" och Gilla" är båda ord där innebörden är dragning och omtycke, Skillnaden på dessa ord är att "gilla" är en frivillig känsla (ex. Om man gillar en färg, så har man valt att gilla detta) medans "tycka om" är en känsla som upplevs som ofrivillig pga. att den kan börja gro för vem som helst, när som helst.

Livstids Teori

Teori nr 2:

En man utan känslorna Hat, Svartsjuka och Sorg är inte bara fri..Han är Gud.

Livstids Teori

Teori nr 3:

Människor dricker inte alkohol för att fira livet, de dricker det som förfest till döden.
Dock finns det en grupp av människor som bara går och väntar på tolv-slaget för att få gå och lägga sig.


Crashed,

jag vet inte ens riktigt vad jag vill skriva...Ibland känns det som jag lever flera olika liv, och iblnad så tror jag nog på mig själv när jag tänker det.
Jag tjafsar med mig själv, eller nä - jag byter åsikt, och ser mig själv på olika sätt.
Och det värsta är nog att ibland finner jag mig själv i att jag gillar det "/
vet de låter långsökt och fuccat, så vi sär det är bra där :D hehe

Ha det


Homosexuall Homosapiens

Jag förstår inte att jag kan vara så dum i huvudet att jag faktiskt är hetrosexuell.
Helt ärligt asså, och vet att ni alla kommer tycka jag är dum i huvudet som skriver detta men det skiter jag fullständigt i, men jag tror helt ärligt att det är homosexuallitet som gäller,att det är naturens gång, eller iallafall något som vi borde vara smarta nog att ha förstått vid det här laget ?
Människan utvecklas hela tiden, och vår förståelse ökar - vi bygger hus, bilar, ja vi gör allt för att vi ska leva bättre.
Om något är fel,så lagar vi människor det.

Men varför i helvete är vi fortfarande tillsammans med tjejer då för !?
Jag tror att det är mer än 50 % av alla män är världen som kommer hem från jobb och bara känner liksom " håll käften kärring och låt mig kolla tv, gå och gör mat eller något ", men ändå så envisas vi att bo tillsammans med dem.
- nä men en lösning på detta är ju att ha en brud vid sidan av liksom, så slipper du ju gnälltanten för den kvarten du är hos henne istället.
Ja men det är ju verkligen lösningen också va, att när man inte orkar ha en brud så ska man ha två helt plötsligt ?
Hela saken är bara ologiskt.

Tänk på dom dagarna när ni softar med er bästa polare, ni bara hänger,snackar skit och glor film, eller krögar med resten av gänget. Tänk att ha det så varje dag? Hade det inte varit fuccing underbart?
Till och med jag som hatar att festa med den jag är tillsammans med hade tyckt detta hade varit underbart, liksom - vem fan ska ragga på min kille ? Och varför ska han vara svartsjuk på att jag står och snackar med någon? Exakt !
Jag tror helt ärligt alltså att det är bögarna som är så smarta, så dom har insett att livet inte går ut på brudar och bekymmer.
Jag tror att Homofobi bygger på okunnighet och jävla massa grupptryck, nästan så att det har blivit mode att hata bögar.
Preics som att folk är rädda för att bli smittade av deras logik och smarthet för att sedan bli hatade av resten av världen.
Nä, nog bäst att hålla sig ifrån de jävla fikusarna ( "EXTREM SARKASM", )

Däremot så är jag liiiiiiiiiite tveksam till sexet... Jag tror att om jag skulle varit bög så hade det varit ett sexlöst förhållande. Eller iallafall ingen bajspackning ! Men annars är det väl klart man hade kunnat kramas, mysa lita och kanske en puss på julafton eller andra större högtider ( Namsdagar  och kristihimmelfärdsdag är inga högtider ).

Äh shit, blir deprimerad bara jag tänker på att man träffar brudar "/
- Brudar är typ som dagens I-lands problem.

Ja,ni får ha det så bra iallafall och tänk nu över det innan ni drar ut och raggar ikv.
Ha de

Galen utomlands ?

Var nyss inne på Facebook och glodde på bilder, och märkte att alltid så är det bilderna från när folk varit utomlands som är de galnaste, varför ?
Det verkar som om folk inte kan bli cp körda i huet utan att lämna landet, tråkigt men sant.
Så då måste mitt hus ligga utanför sveriges gränser dårå ? För med allt shit och alla minne jag har från mina ensama helger hemma med grabbarna så måste det vara så.
Vi har haft förfest, krög, efterfest - meningslösa fyllor och tid som slagits ihjäl.
Vi har fan stekt vår egen spya, vi har deckat överallt där det finns plats och ligga och jag har lagt min kuk i ett korvbröd med ketchup och senap ovanpå och frågat Jimmy om han vill äta det.
Vi har slagit varann med hammare i huvudet ( vi hade hjälm och det finns på youtube),
Vi har jagat varann med yxor, Sprunigt nakna i snön, knullat snögubbar - You name it, We done it :P
"Det är fan för mycket att minnas så om någon  kommer på något mer sjukt minne så skriv fan de i komentarer" :D

Haha,nu började jag sakna det också bara för det, för det blir ju inte så många helger nu längre.
För er som inte vet så var jag ensam hemma varannan helg efter mina föräldrar skilts pga. att min fassa skaffade flickvän i småland så han körde upp där varannan helg, men nu bor hon där ju så =/    trååk...
- Kan iaf lova er att om jag är ensam hemma snart igen så fan - Ingen ska ut från huset levandes :P

Saknar livet ?

Det är ändå sjukt när man tänker över det, när man tänker att allt var bättre förr.
Det kvittar nästan vad det handlar om,men allt var skönare förr - och jag saknar det.
Sjukt tanke ändå, jag är bara 19 år och redan börjar jag sakna det som varit innan...(?)
Trodde inte man började med sånt förens man var typ...öhm, 80 ?
Men ändå så gör jag det, och vissa saker mer än andra; Något som jag faktiskt saknar är alla Veckor, dagar,
timmar, minuter och sekunder som jag och Wille slog ihjäl i Kävlinge när Alex bodde där. Så fort det var helg
så blev man körd till häljarp och sen tåget till Kävlinge. Sköna tider !
Jag saknar även grundskolan, som fan "/  Med tanke på att skolan snart är över även för min del så känns det som om jag kommer sitta någonstans om två - tre år , och även sakna det som är nu. 
Något som jag ofta undrar över är om det bara är jag, eller om personerna från den tiden också går bakåt i huvudet så... nä, förmodligen bara jag.
Jag tror faktiskt det kvittar vad man tänker på och funderar över, allt var bättre förr - för då visste man iaf vart man var påväg och vart man hamnade, eller så är det bara så det känns just nu - För jag har ingen aning om vart jag är påväg, även om det känns så emellanåt.

Ha de !

Första inlägget på länge !

Okej,så nu kände jag för att skriva lita, men räkna inte med att det kommer hålla i sig :P kan inte lova något men ska försöka hålla igång den här bloggen lita mer !

VIll börja med att säga att helgen har varit nästintill perfekt för bildansande, camstrippande och tacoätande pågar på fest som oss :D haha, så tack för det !

Plus att detta är fan för gött; varje gång jag loggar in på bilddagboken, eller går in på internet överhuvud taget så får jag något att skratta åt... Finns det något bättre ? haha,
Så snälla, fortsätt ! :D Fortsätt att skriva anonymt och korkat i min bilddagbok, för som ni nog märkt så älskar jag det,och mina polare tycker osså det är rätt festligt (:

Ha en gö kväll iaf, ska softa vidare hem till sötnosen nu (:

RSS 2.0